Sunday, July 26, 2015

pre school friends



after near 18 years ago we did'nt meet up and today we meet up and hangout together. It's really fun when you hangout with your old friends especially 18 YEARS AGO!! hahaha has been a lot of changes between us. when you child you never talking about LOVE or someone special and now we're growing up and maybe one of us will soon be married. hehhee
Btw today we meet in lotte avenuein JJ royal bistro and the place look so nice and they have a very friendly waiter. we orderd some cake coffe and burger.







OUTFIT : outer and skirt from bangkok// Top, vinabahri// Bag, Vnc// wedges, Lacoste



twitter/instagram : sabesabrina
snapchat : sabesabrinaa

Sunday, July 5, 2015

Black to elegancy



outfit : top and skirt from bangkok// wedges, picnic

Elegance is the only beauty that never fades - audrey hepburn.


Ig / ask.fm : sabesabrina
snapchat : sabesabrinaa

Friday, June 26, 2015

[Caffe - Review ] Icon 05 coffee & Bistro




Hallo selamat malam..  Beberapa hari yang lalu saya berkunjung ke salah satu caffe di bilangan Bintaro. Caffe ini baru banget soft opening pada senin 15 juni. Jujur pada saat belum opening aku udah lirik lirik dari jalan caffe dan coffee shopnya ko kayaknya bagus dan seru banget ya. kapan bukanya? Dan akhirnya beberpa hari lalu aku diberikan kesempatan untuk merivew makanan dan caffe tersebut. Here we go caffe ini namanya Icon 05 Coffe and Bistro, terletak ga jauh dari kampus STAN Bintaro. Konsep yang ditawarkan caffe inipun cukup unik yaitu pop art caffe, bayangin aja seluruh wall di caffe ini mereka lukis dan sangat cantik. Selain itu mereka open kitchen yang artinya pengunjung bisa melihat bagaimana chef masak dan menyajikan makanan. Untuk caffe di kawasan bintaro sendiripun aku mengakui ini "beda" dari beberpa caffe yang lain loh guys.




Outfit : Black dress, HnM // transparant shirt , vintagede // cluth bag, unbranded

Outfit yang aku kenakan seperti biasa black and simple haha maaf  kalau kalian liat ko baju gue hitam/ putih mulu bukannya ga punya baju tapi kebanyakan baju gue memang monochrome hehe :p you can see the detail and brand ini line outfit :)) lanjut review makananya yah ..

   a lot of food and not ready to be photographed because the waiter comes along *sorry*


on the table
* Soto Makasar *Puding Cendol * Blue Sky *Yosan Gum

The Main


Soto Makasar, Rp 35,000
kalian akan di sajikan 3 platingan, yaitu soto, ketupat dan sambal. Sejujurnya aku tidak begitu suka soto makasar hehe tapi pas aku coba rasanya enak, dan isinya pun banyak dagingnya bukan sembarang buat yang isinya kebanyakan air :p menurutku untuk harga dan penyajian [3/5*]

Nasi Bali, Rp 28.000
Pertama kali disajikan meje impressionku adalah "BESAR" iya dapat kalian lihat kalian akan disajikan sebuh piring besar dengan isi nasi yang komplit. jadi nasi bali ini berisikan, Nasi, tempe orek, ayam suir bali, telur, urap, dua buah bakwan, dam dua buah sate pundul ayam serta dua mangkuk kecil sambal. menurutku dengan harga 28K tapi memiliki isi sebegitu banyak ini sangat woth it banget [5/5*]


Black Burger, Rp 67,000
penyajiannya berisikan Black Burger bersize Besar serta kentang goreng. menurutku burgernya enak dengan size yang besar ini sangat mengenyangkan, rotinya empuk dan dagingnyapun seperti mengolah sendiri jadi terasa sekali. [4/5*]

Desert and Drink
 Blue Sky Rp 35.000
sebenernya ada 2 drink lagi yang disajikan maaf ga sempat kefoto saking absurbnya, tapi pertama tama aku coba review si blue sky ini yaaah. Jadi blue sky ini percampuran soda dan didalamnya ada mint, seperti squash rasanya aku bilang dan ada selasihnya tapi bagi kalian yang tidak suka soda mungkin bisa order minuman lain
Chovomaltine, Rp 30,000
gelasnya tinggi dan ramping, berisikan choco dan coffe tapi menurutku rasanya lebih ke coffee
Yosan Gum, 35,000
Yosan Gum sendiri rasanya unik seperti orange juice


Puding Cendol, Rp 15,000
nah ini beda banget dari yang lain, puding tapi rasa cendol?? jangan salah tapi ini memang ada isi cendolnya loh. segi rasa aku bilang pas cukup tidak terlalu manis atau asin santan.




Find Icon 05 Coffe and Resto at :

Jl. Bintaro Utama 5, Blok EA-2 No.47 Bintaro Jaya, Tangerang

girls talk





outfit : sweater, forever21// hat, Zara // skirt, gaudi// wedges, handmade



as a blogger my favorite things beside you have a network you gotta a friends. yapp sartob is one of my favorite bloggah and my bestis *kiss* my first time meet up maybe 3 years ago. haha when she was stay in aussie.

Wednesday, June 24, 2015

self potrait ?


what do you think about your self?? are you nice person or bad person? I think every one will judge they are a good person. But wait the judge and value is not from ourself  but from people who look and know us.
my friend told me yesterday, first impression for me i'm so arrogant but when she/he know me so well they're laughing so well and they told me i'm so funny hahaha. So you can judge some one from they cover. 
I have different story, is about  Mr. Afs if you see him first impression he is a badboy, he has long hair and cool. But when you know him so well he is really religious even sometime he like drunk wkwk.but he was very good and responsible, even he have high self-esteem. he knows how to treat a woman  very well




[Event - REVIEW ]clozett beauty event





 i was invited from clozett and beautybox for make up event a few month ago. awww so sorry for late review btw this event about make up challange and make over . i really enjoyed it, the workshop so much fun and interesting. they told us how to make good eyebrow and nice look




 already done !!!



Monday, June 22, 2015

i'm 22 !!




yeayyy alhamdulilah, i so blessed with you God now i'm 22 scine june 8 2015. hahha
i wish this year will be much better than before, i wish i'll more mature and all what i want can reached. i can get the job, i an get the master degree for psychologist. thank you so much for every one who has sent me a cake, and gift. me love you gaesssssss. <3 nbsp="" p="">ps : thank you for coming and give me a big surprised mr. AFS (he not stay in jakarta but he can flight as he want ) idk why you're so kind and made me gagalpaham !!



 birthday card from 20.000 feet abv sea level thank you


 cake from amoy 

cake from iness

 cake from caca & memelc


donught cake from fia and shinta
Big teddy and baloons 22 <3 .="" p="">



once again, thank you so much :)))