Sunday, August 30, 2015

Best Japan




OMG, it's near 1 years ago i had visited JAPAN . I really miss the atmosphere there, it wanted to return to Japan soon. But how can i go? The dollar price is rising in every day tody i think 14K++ OMG :((( and my dayli routine (college) is fulled. huhh i wanna shopping, i wanna holiday plissss :( and thispost really speciall for me i wanna flash back my exchange program in Japan last year.

 the cutie and friendly japaneese child

the super fabulous sinkansen ( The fastest train in the world) yeayy i ever used.



my okaasan otosan house (btw how are you now :( )
cutie lunch BOX BENTO

lantern festival



japaneese nature. OMG i missed fresh air :(



Sunday, August 16, 2015

playing with Jasmine :)



Outfit : Hat, Hnm//shirt, unbrandede// skirt, zara// bag, stradivarius// shoes, pulll and bear

I feeling so excited, finally I started  college (again). yeayyyyy !!! New Campus, new friends, new lecture and new life. Maybe some people think lazy continue for study but i'm not. Idk i think is fun to know more about your subject. especially my major in psychology. Yes I know it's hard and some people still underestimate me (again and again) but have you ever think " You're graduated in psychology and you did'nt continue your studies to become a psychologist?" yaa kalau gue sih sayang yaa hehe.
I heard from the senior Mapro is heavy and you do not feel vacations, so I used my time very well. Actually, when I'm going to Singapore I skip my class already. hohoho so bukan karena galau yaa emang lagi pengen jalan jalan aja memanfaatkan waktu yang ada. 



You know what??? What I liked most at the moment?  I have a new friend who is quite good and understanding even though sometimes noisy and sometime crazy enough.  As you know in my campus before I did'nt have friends who are very close and well (And soon i'll upload my friends). Besides it, now there is someone who distracts me and I am so curious with him. Idk, I really curious and wanted to know him, entah sebagai apa (jangan baper dulu pliss). But one things, for me it's so fun to know new characters. He looks smart and nice guy ( I loved a smart man) But ... as always I'm too scared and i'm not sure how to started. 


Ig/ ask : sabesabrina
Snapchat : sabesabrinaa

Saturday, August 15, 2015

hello again singapore :)


Hello again singapore :)) actually singapore is not too far from indonesia and this is not my first time to visited but i'm so glad i can go back. YEAYYYY !!!! yaa mungkin jikalau kalian memfollow beberapa akun sosial media gue apalagi path mungki terlihat sabrina are you fine?? or did you galau again (galau mele) enggak kooo. hahhaaha maybe i have some problem (tapiiii~ yaa santai aja biasa aja gitu ga sampe stress atau gimana juga) And I just need time to think.

 sometime you need a little space for your self, see your problem from far away see from different angels and you get the point !!.
outfit : white tee, unbrandede// jeans, zara // bag, stradivarius// shoes, pull and bear



 ps : jalan jalan sendiri kaya gini emang asik tapi kalau lo backpakeran yaaa jangan harap ada foto cantik !!! and I was in Singapore just for two days after that I went to malaysia.
 ohyaa because singapore very expensive and I only have limited money so I was looking for a cheap restaurant. so thi is my first time at india eat rice bryani center lol :)) feels enakkkkk and they have a large portion.


 Ig / ask.fm : sabesabrina
Snapchat : sabesabrinaa

Sunday, July 26, 2015

pre school friends



after near 18 years ago we did'nt meet up and today we meet up and hangout together. It's really fun when you hangout with your old friends especially 18 YEARS AGO!! hahaha has been a lot of changes between us. when you child you never talking about LOVE or someone special and now we're growing up and maybe one of us will soon be married. hehhee
Btw today we meet in lotte avenuein JJ royal bistro and the place look so nice and they have a very friendly waiter. we orderd some cake coffe and burger.







OUTFIT : outer and skirt from bangkok// Top, vinabahri// Bag, Vnc// wedges, Lacoste



twitter/instagram : sabesabrina
snapchat : sabesabrinaa

Sunday, July 5, 2015

Black to elegancy



outfit : top and skirt from bangkok// wedges, picnic

Elegance is the only beauty that never fades - audrey hepburn.


Ig / ask.fm : sabesabrina
snapchat : sabesabrinaa

Friday, June 26, 2015

[Caffe - Review ] Icon 05 coffee & Bistro




Hallo selamat malam..  Beberapa hari yang lalu saya berkunjung ke salah satu caffe di bilangan Bintaro. Caffe ini baru banget soft opening pada senin 15 juni. Jujur pada saat belum opening aku udah lirik lirik dari jalan caffe dan coffee shopnya ko kayaknya bagus dan seru banget ya. kapan bukanya? Dan akhirnya beberpa hari lalu aku diberikan kesempatan untuk merivew makanan dan caffe tersebut. Here we go caffe ini namanya Icon 05 Coffe and Bistro, terletak ga jauh dari kampus STAN Bintaro. Konsep yang ditawarkan caffe inipun cukup unik yaitu pop art caffe, bayangin aja seluruh wall di caffe ini mereka lukis dan sangat cantik. Selain itu mereka open kitchen yang artinya pengunjung bisa melihat bagaimana chef masak dan menyajikan makanan. Untuk caffe di kawasan bintaro sendiripun aku mengakui ini "beda" dari beberpa caffe yang lain loh guys.




Outfit : Black dress, HnM // transparant shirt , vintagede // cluth bag, unbranded

Outfit yang aku kenakan seperti biasa black and simple haha maaf  kalau kalian liat ko baju gue hitam/ putih mulu bukannya ga punya baju tapi kebanyakan baju gue memang monochrome hehe :p you can see the detail and brand ini line outfit :)) lanjut review makananya yah ..

   a lot of food and not ready to be photographed because the waiter comes along *sorry*


on the table
* Soto Makasar *Puding Cendol * Blue Sky *Yosan Gum

The Main


Soto Makasar, Rp 35,000
kalian akan di sajikan 3 platingan, yaitu soto, ketupat dan sambal. Sejujurnya aku tidak begitu suka soto makasar hehe tapi pas aku coba rasanya enak, dan isinya pun banyak dagingnya bukan sembarang buat yang isinya kebanyakan air :p menurutku untuk harga dan penyajian [3/5*]

Nasi Bali, Rp 28.000
Pertama kali disajikan meje impressionku adalah "BESAR" iya dapat kalian lihat kalian akan disajikan sebuh piring besar dengan isi nasi yang komplit. jadi nasi bali ini berisikan, Nasi, tempe orek, ayam suir bali, telur, urap, dua buah bakwan, dam dua buah sate pundul ayam serta dua mangkuk kecil sambal. menurutku dengan harga 28K tapi memiliki isi sebegitu banyak ini sangat woth it banget [5/5*]


Black Burger, Rp 67,000
penyajiannya berisikan Black Burger bersize Besar serta kentang goreng. menurutku burgernya enak dengan size yang besar ini sangat mengenyangkan, rotinya empuk dan dagingnyapun seperti mengolah sendiri jadi terasa sekali. [4/5*]

Desert and Drink
 Blue Sky Rp 35.000
sebenernya ada 2 drink lagi yang disajikan maaf ga sempat kefoto saking absurbnya, tapi pertama tama aku coba review si blue sky ini yaaah. Jadi blue sky ini percampuran soda dan didalamnya ada mint, seperti squash rasanya aku bilang dan ada selasihnya tapi bagi kalian yang tidak suka soda mungkin bisa order minuman lain
Chovomaltine, Rp 30,000
gelasnya tinggi dan ramping, berisikan choco dan coffe tapi menurutku rasanya lebih ke coffee
Yosan Gum, 35,000
Yosan Gum sendiri rasanya unik seperti orange juice


Puding Cendol, Rp 15,000
nah ini beda banget dari yang lain, puding tapi rasa cendol?? jangan salah tapi ini memang ada isi cendolnya loh. segi rasa aku bilang pas cukup tidak terlalu manis atau asin santan.




Find Icon 05 Coffe and Resto at :

Jl. Bintaro Utama 5, Blok EA-2 No.47 Bintaro Jaya, Tangerang